Tips inför stadsfestivaler

Även om Vattenfestivalen inte längre hålls i Stockholm finns det under somrarna en mängd andra stadsfestivaler ute i landets städer. Förberedelserna inför en stadsfestival blir i många fall inte lika komplicerade som för andra festivaler, men vad man egentligen behöver packa inför festivalen kan ändå vara oklart. Här kommer några bra saker som är bra att ha med sig i packningen.

  • Bekväma skor är alltid det mest nödvändiga. För även om man inte kommer att behöva bo på en lerig åker så kommer man gå en hel del. Att inte få skavsår och ont i fötterna är en förutsättning för att man ska ha roligt under festivalen. Har man inga fotriktiga skor hemma och samtidigt vill se snygg ut kan det vara värt att investera i ett par bra skor. På nätet kan man hitta snygga skor till bra priser, speciellt om man utnyttjar de rabattkoder till exempel finns här: http://www.kampanjjakt.se/rabattkod/heppo.php
  • Packning är något som man gärna vill slippa bära med sig under dagarna. Om man tänker på att klä sig efter vädret och bara ta med sig det nödvändigaste kan man komma undan mycket av sakerna man annars bär med sig. Vattenflaska om det är varmt och solen skiner samt pengar för att kunna köpa sig mat är dock alltid bra att ha med sig. Tänk på att dagarna ofta blir långa.
  • Är man singel är stadsfestivaler ett utmärkt tillfälle att träffa nya människor med liknande intressen som en själv. Kanske möter man någon framför scenen innan ens favoritartist ska börja spela. Tänk på att ta med kondom, så kan kvällen sluta precis som man önskar.