När vatten var roligt

Det är mycket som har förändrats de senaste 10-20 åren. Och det är klart. Saker måste förändras. Att leva vidare utan utveckling är ju faktiskt väldigt tradigt, och om inte annat omöjligt. Men det är faktiskt lite som också är tråkigt vad gäller utveckling. Och hur menar vi då? Ja, det  här med vatten till exempel. Det låter kanske konstigt, men vatten har blivit någonting som en gång i tiden var så otroligt roligt – men numera är det ingen som använder vatten på ett kul sätt.

Hur kan då vatten vara kul? Kanske du som inte var med förr tänker. Det kan då berättas att det finns mängder med olika saker som är kul med vatten, och här kommer några idéer:

  • Vattenfestivalen var kul! Och det minns väl alla som fick uppleva den? Det var under åtta år som det i augusti var en vattenfestival i Stockholm. Den präglades av ett stort arrangemang och fokus låg på miljöinriktning. Det var verkligen otroligt roligt att se alla inblandade, och varje år längtade man efter att få besöka festivalen för att se vad som skulle hända just det året. Numera är den bara ett minne blott, tyvärr.
  • Vattenkrig! Det är ju någonting som de flesta har varit med om, men förr i tiden var det mer accepterat att ha vattenkrig på gatorna. Numera får man många arga blickar om man påbörjar ett krig, och istället för att kasta vatten efter man blivit blöt så går man och surar. Det är ju faktiskt ingenting som är farligt med vatten, så varför skulle då vattenkrig vara farligt? Det är ett otroligt enkelt sätt att ha roligt på en varm sommardag, och det finns ingen gräns på hur många som kan vara med. Oavsett om man har det i sin trädgård eller på stan så är det roligt, men det går inte att ha det om folk ska gå runt och muttra över att de blir blöta.
  • Vattenpoker! Istället för pengar så spelar man om klunkar. Det låter kanske konstigt, men det är otroligt roligt och man skrattar konstant åt hur mycket man behöver dricka. Vatten är som sagt nyttigt, så det är inte farligt att spela detta. Det är snarare bra för kroppen.